fbpx
Top

Over Brute Burgers

Burgers in Hoofddorp

Op zoek naar de smakelijkste burgers in een trendy omgeving? Dan is Brute Burgers in Hoofddorp de hamburgertent waar je moet zijn. In een uniek concept presenteren wij top kwaliteit  burgermenu’s, de heerlijkste frietjes, bijzondere bieren en kan je in het weekend genieten van de fijnste signature hapjes, snacks en cocktails. Als je eenmaal hebt geproefd wil je nooit meer anders. Bij ons kan je jouw burger eten in een unieke eigentijdse sfeer.

DSCF7748
DSCF7740
DSCF7712

Lokale producten met unieke smaak

De lekkerste menu’s voorschotelen, dat doen we niet alleen. Daarom werken we met verschillende lokale producenten die ons iedere dag verse topkwaliteit ingrediënten leveren. Zo komt onze kaas van de nabijgelegen Van Wees kaasboerderij en onze friet direct van boer X.

Eerlijke burgers volgens eigen receptuur

Weet wat je eet, dat vinden we belangrijk. En dat smaakt ook lekkerder. Onze koks zorgen iedere dag weer voor de fijnste ambachtelijke burgers. Gemaakt volgens eigen recept van de beste vleessoorten met een aantoonbare herkomst. Zo vind je bij ons de lekkerste gegrilde Schotse black angus burgers, sappige dry-aged steaks en smaakvol wagyu vlees. Al het vlees is uiteraard GMO vrij en de runderen zijn gras gevoed. Lekker dus!