fbpx
Top

Burger Bar Utrecht

 / Burger Bar Utrecht

Op zoek naar de beste Burger Bar Utrecht? Kom naar Brute Burgers

Wil je graag een lekker stevige burger eten in Utrecht of genieten van het lekkerste comfort food? Een klein uurtje buiten het centrum van Utrecht vind je Brute Burgers in Hoofddorp. Als je een echte liefhebber bent van burgers, dan is dit de plek waar je gegeten moet hebben. Wat dacht je van een royaal belegde premium Schotse black angus burger, onze specialiteiten van de chef met mals wagyu rundvlees, of een van de wisselende dagschotels met karaktervol dry aged meat? Of bezoek Brute Burgers in het weekend en proef van onze huisgemaakte fingerfoods, hapjes, snacks, mixen en cocktails. Maak eens een tussenstop voor een lunch of kom in onze gezellige burgerbar uitgebreid en lekker eten!

Bijzondere burgermenu’s volgens eigen recept

Welk menu je ook uit onze keuken bestelt, we zorgen voor een bord met goed eten, volop vlees, geserveerd met de lekkerste salades, toppings en uiteraard onze speciale dikke huisgemaakte frites. Natuurlijk kan je daar een van onze speciaalbieren bij bestellen. Burgers met kwaliteit die vol en puur van smaak zijn. Daar gaan onze koks dagelijks voor. Ze hebben zo hun speciale recepten en ingrediënten om de burgers op hun allerlekkerst te maken. Samen met de gezellige sfeer is dit een prima plek als je uit eten wilt in een Burger Bar Utrecht maar ook graag iets speciaals zoekt en optimaal van je eten wilt genieten.

Beste pure kwaliteit burgers

Onze chefs hebben passie voor het vak, en dat proef je terug in de bijzondere smaaksensaties die op je bord samenkomen. De Brute’s burgers worden nog op ambachtelijke wijze bereid, fijn gekruid en alleen de beste ingrediënten komen onze keuken in. Zo worden de grillburgers alleen met de beste stukken kwaliteits vlees bereid dat afkomstig is van runderen die het goed hebben gehad; ze hebben lekker los gelopen, zijn gras gevoed, zonder GMO, en de herkomst is bekend. Eerlijk en puur vlees, gewoon zoals het hoort bij een goede burger. We laten je er graag van proeven.

Lokale ingrediënten met pure smaken

Onze burgers kunnen natuurlijk niet zonder een lekker mals broodje, frisse groene salades, toppings met tomaat, kaas, ui of verrassende groenten en pittige of romige sauzen. Samen met goudbruine frieten maken we je burgermenu helemaal af. Maar heb je ze liever met niets, dan kan dat natuurlijk ook want bij ons heb je de keuze.  Alles wat we bij de burgers serveren komt van lokale telers en leveranciers; dus de groenten en frietaardappelen komen gewoon van boeren uit de buurt, puur en vol smaak geteeld. En de heerlijke boerenkazen die we ook bij de snacks en fingerfoods serveren komen rechtstreeks van de dichtbij gelegen Zuivelboerderij van Wees.

Bier op het menu


Met een fris biertje smaken onze burgerspecialiteiten vaak nog veel lekkerder. Daarom hebben we ook een grote keuze aan Grolschbieren, speciaalbieren en seizoensbieren waar je trouwens ook zonder stevige hap erbij heerlijk van kunt genieten aan de bar. We schenken je graag een Kornuit, want Brute Burgers is uitverkoren tot een van de ambassadeurs van dit hippe jonge biermerk, dat wat smaak betreft prima bij onze uitgesproken burgers én ons karakter past; fris, ondernemend, puur en uiteraard toch wel eigenwijs.

De gezelligste burger bar Utrecht en omstreken


Brute Burgers is een van de gezelligste en sfeervolste burger bar Utrecht en omstreken waar het met het eten meer dan goed zit. Kom ook eens in het weekend langs, want dan serveren wij je de lekkerste cocktails die ook perfect smaken bij onze huisgemaakte fingerfoods, snacks en bijzondere happen die we dan op de kaart hebben staan. Onze burger bar vind je midden in het levendige centrum van Hoofddorp, prima te bereiken dus als je op weg bent van Utrecht richting Schiphol, Haarlem, Amsterdam of andersom. Zeker een tussenstop meer dan waard!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.