fbpx
Top

Burger Bar Hoofddorp

 / Burger Bar Hoofddorp

Brute Burgers; dé burger bar Hoofddorp voor de lekkerste burgers

Zin in de beste burgers in town? Kom dan eten bij Brute Burgers, de nieuwe burger Bar bevindt zich in de concourslaan te Hoofddorp, midden in het centrum. Hier serveren onze chefs je de royaalste en smakelijkste burgers vergezeld door de lekkerste frietjes, huisgemaakte salades en speciaalbieren. Of je nu gaat voor een premium Schotse black angus burger of een XXL wagyu steak, het is allemaal gegarandeerd lekker. Ook is dit hét adres om in het weekend even op te laden onder het genot van diverse eigengemaakte snacks en exclusieve cocktails. In ons burger restaurant hangt een gezellige sfeer.

Bruger Bar Hoofddorp voor de lekkerste burgers en bieren

Als het om goed eten gaat dan is Brute Burgers burger bar Hoofddorp de nieuwe hotspot. Op het menu staan hier de verrukkelijkste burgers volgens eigen authentiek recept van de chefs, gemaakt met bijzondere, vaak lokale ingrediënten. Geniet hier van bijzondere vleesgerechten, friet van de boer en de heerlijkste frisse salades. Daarbij heb je keuze uit de beste bieren die speciaal bij onze royale burgers worden uitgezocht. Kom langs voor een snelle burgerhap tijdens de lunch of maak er een relaxed avondje van en geniet met vrienden van een van onze exclusieve burgermenu’s. Proef en geniet.

DSCF7748
DSCF7740
DSCF7712
[/vc_row]

Rijk aan smaak en vol kwaliteit

Om jou de beste smaak te bieden gebruiken onze koks alleen de beste vleessoorten waarvan de herkomst duidelijk is. Uiteraard helemaal GMO vrij en van runderen die gras als voer hebben gekregen. Dat verschil willen we maken en dat proef je. En kwaliteit geldt ook voor de dik gesneden frieten, knapperige salades, toppings en broodjes die we bij onze burgers serveren; de meeste ingrediënten worden met zorg en aandacht lokaal, dus rond Hoofddorp en de Haarlemmermeer geproduceerd en geteeld – vaak ook biologisch -. Iedere dag worden ze weer vers aan onze keuken geleverd. Zo komen onze ambachtelijke boeren kazen van de plaatselijke kaasboerderij Van Wees.

Speciale bieren bij je burger

Niet alleen voor lekker smakende burgers zit je bij Brute Burgers goed. Onze burger bar Hoofddorp is ook het adres waar je kunt genieten van een lekker en bijzonder biertje. We hebben een ruime keuze aan Grolsch en speciaalbieren die je aan de bar of bij je burgermenu of snack kunt nemen. Of kies voor een biertje van Kornuit. Brute Burgers is uitverkoren tot een van de ambassadeurs van dit jonge, uitgesproken bierlabel. En dat doen we met verve want wij vinden het frisse karakter van dit bier prima passen bij de pure smaken van onze brute burgers menu’s.


Burgers, snacks & food Burger Bar Hoofddorp

Good food in een fijne relaxte sfeer, daar draait het bij ons allemaal om in onze burger bar Hoofddorp. Maar wij hebben meer dan burgers op het menu staan, want in het weekend serveren onze barmannen en vrouwen je de lekkerste cocktails en huisgemaakte snacks en hapjes. De ideale tussenstop dus na een dagje shoppen in het centrum van Hoofddorp of spreek er ’s avonds met je vrienden af om te chillen met een goed glas en een lekkere hap. Onze burger bar vind je te midden van gezellige concept stores, pop-up winkeltjes, eethuisjes en terrasjes, in het hart van Hoofddorp en is gevestigd op de plek waar voorheen Bruut sneakers zat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.