fbpx
Top

Burger Bar Haarlem

 / Burger Bar Haarlem

Brute Burgers; dé lekkerste burger bar Haarlem


Wil je graag genieten van de lekkerste en meest smakelijke burgers in de beste Burger Bar Haarlem, rijd dan even verder. Kom naar Hoofddorp en bezoek Brute Burgers. Hier serveren wij heerlijke, royale burgermenu’s met puur en eerlijk rundvlees, geheel volgens eigen recept. Samen met versgesneden frites, frisse, knapperige salades en verfijnde toppings is dit het nieuwe culinaire genieten. In een gezellige hippe sfeer kan je in onze bar ook proeven van ons ruime aanbod speciaalbieren en in het weekend hebben we de heerlijkste snacks, fingerfoods en cocktails voor je klaar staan. Het is maar 20 minuutjes met de auto vanaf Haarlem!

Brute burgers volgens eigen receptuur

Midden in hartje Hoofddorp schuif je in onze gezellige bar aan voor een grote keuze uit de verrukkelijkste  burgerspecialiteiten die onze chefs voor jou op de grill bereiden. Wat dacht je van een royale steak burger van mals wagyu vlees, een stevige premium burger van Schotse black angus beef, of laat je verleiden door een van chef’s specialiteiten met dry-aged rundvlees. Naar welke burger je voorkeur ook uitgaat, we voorzien je altijd van een rijkelijk gevuld broodje met het beste kwaliteitsvlees. Heerlijk voor de stevige trek met de lunch of om van te genieten tijdens een gezellig avondje uit eten in onze brute burger bar Haarlem.

Burgermenu’s met 100% topkwaliteit vlees

Bij Brute Burgers komen de lekkerste smaakcombinaties samen in speciale burgermenu’s die onze chefs met passie voor het vak ambachtelijk en volgens authentiek recept bereiden. En niet alleen de bijzondere recepturen laten je genieten, vooral het kwaliteitsvlees doet het hem. Want om te zorgen voor een goed en lekker gegrild stuk vlees op je bord selecteren we alleen het beste van het beste; dus de beste stukken topkwaliteit vlees, afkomstig van met gras gevoede runderen waarvan de herkomst bekend is, en verzekerd GMO vrij. Puur en eerlijk rundvlees dus, waarvan we je graag laten proeven.

Keuken met lokale specialiteiten

Alle burgers op het Brute Burgers menu worden natuurlijk geserveerd met een grote portie dikke friet, rijk gevulde malse salades en bijzondere toppings en sauzen die je zelf bij je burgermenu kunt kiezen. Daarbij verwerken we uitsluitend de lekkerste verse groenten en ingrediënten van lokale telers en leveranciers, dus gewoon uit de Haarlemmermeer en omstreken. Vol en rijk van smaak. Zo levert de nabijgelegen Zuivelboerderij van Wees de heerlijkste ambachtelijke boerenkazen die we ook serveren bij de snacks en fingerfoods op het weekendmenu.

Burgers met speciale bieren

Om je burgermenu af te maken mag een lekker biertje eigenlijk niet ontbreken, want bij burgers horen lekkere bieren. Brute Burgers is dan ook ambassadeur van het eigenzinnige en karaktervolle Kornuit. Niet alleen zorgt de bijzondere hopsoort cascade voor een bijzondere twist in de smaak, het bier is ook fris; dus net even anders. Precies zoals onze burgers. Natuurlijk kan je ook genieten van een van onze speciaalbieren, seizoensbieren en andere tapbieren. Kom je in het weekend in onze burger bar Haarlem langs, dan maken we aan de bar ook de heerlijkste cocktails voor je klaar die geweldig passen bij de snacks en huisgemaakte fingerfoods die we dan ook serveren.

Burger bar Haarlem, voor fingerfood, snacks en cocktails

Brute Burgers burger bar Haarlem is het perfecte adres voor je lunch, diner of tussenstop in de middag. Maar het is ook the place to be om even met vrienden af te spreken in een ongedwongen eigentijdse omgeving. Onze bar is te vinden midden tussen knusse winkeltjes en bijzondere eethuisjes in de gezelligste buurt van hartje Hoofddorp. We hebben een fijn pandje, overgenomen van Bruut sneakers, waar je nog een prima streetwise style sfeer hangt. Vanaf Haarlem ben je er zo. We zien je graag!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.